INFORMASJON TIL ALLE VÅRE SOMMERGJESTER 2021

Fra 21.juni til 11. juli åpner vi camping og romutleie på Bibelskolen i Grimstad. Vi gleder oss til å treffe både gamle og nye gjester selv om sommeren i år blir igjen en annerledes sommer for de fleste.

Vanligvis hos oss har vi flere stevner om sommeren og  i år dessverre noen av dem  måtte avlyses. Vi ønsker derfor å kunne tilby en annen løsning i den perioden vi har ledig. Det er selvfølgelig en del begrensninger i forhold til vanlig drift, men vi håper å ha funnet en løsning som vil fungere for alle parter. Vi vil følge de regler som er pålagt oss i forbindelse med smittevern, og legge til rette for at det skal bli lett for våre gjester å gjøre det samme. Mer om dette i eget avsnitt.

Vi har to alternative overnattingsmuligheter, her er litt informasjon om begge:

BiG Bed & Breakfast:

Vi har 5 internater på området med til sammen 70 rom til utleie, dette er en blanding av enkeltrom, dobbeltrom og familieenheter. Vi vil gjerne presisere at vi ikke driver hotell, men leier ut enkle rom med felles kjøkken og stue. Prisene er som følger, og inkluderer frokost hver morgen mellom 07:30 og 08:30 i leieperioden:

Enkeltrom                       945,- per natt inkludert frokost

Dobbeltrom                    1250,- per natt inkludert frokost

Familieenhet                   1790,- per natt inkludert frokost
(Familierom består av to rom med dobbeltseng, og sovesofa i stuen)

BiG Camping:

Totalt på vårt område har vi plass til 120 enheter fordelt på seks soner, vi har sanitæranlegg til å dekke de behov man skulle ha, men oppfordrer de som har mulighet til å bruke egne fasiliteter i sine vogner om å gjøre det så vi minsker risikoen for smitte.
Det er mulig å bestille frokost fra oss, det må da gjøres dagen i forveien før kl. 12:00.

Det vil også være tilbud om både lunsj og middag som kan bestilles i resepsjon gjennom sommeren.

Prisene på overnatting på vår sommercamping er som følger:

Vogn/bobil                                    450,- per natt. Inkluderer strøm / WC / Dusj / Wifi

Familietelt ( 3-6 pers.)                390,- per natt. Inkluderer strøm / WC / Dusj / Wifi

Fjelltelt (2 pers.)                          300,- per natt. Inkluderer strøm / WC / Dusj / Wifi

NB! Det er ikke mulig å parkere bil inne på området, kun på anviste plasser.

Mat og drikke:

Grunnet strenge regler rundt servering og tilberedning av mat, er alternativene for i sommer mindre enn vi vanligvis har, men vi håper å dekke de fleste behov gjennom vårt kjøkken, resepsjon og kiosk.

Vi tar hensyn til allergier, så lenge det opplyses om i forkant. De som går på spesielle dietter må stå for egen mat.

BnB frokost:

85,- per person (Inkludert ved leie av rom på internat)

Frokost serveres fra betjent buffet i vår matsal. Dere vil gå inn fra hovedinngang i skolebygget, her må dere sprite hender før dere forsyner dere med engangs bestikk og servietter, gå deretter til buffet og pek på det du ønsker at vi skal legge opp på din tallerken, velg drikke og gå ut gjennom verandadøren. Det er dessverre ingen sitteplasser inne i matsalen, så maten må nytes ute i deilig sommersol, i telt, vogn eller på rom.

 

Lunsj alternativer:

Hjemmebakt brød          35,- stk                            (NB. Pålegg må kjøpes av hver enkelt på vanlig dagligvarebutikk)

Smurte bagetter             50,- pr stk

Ferskt brød og smurte bagetter kan forhåndsbestilles i resepsjonen dagen før, helst før kl. 12:00. Det vil også selges enkle kioskvarer i resepsjon som drikke, sjokolade, is, mm.

Aktiviteter på området:

 • Fotballbane utendørs
 • Sandvolleyballbane
 • Utleie av kajakker
 • Nærhet til sjøen, bading og fisking.
 • Felles samlingsrom for arrangement. NB! Egne regler, må avtales bruk i god tid!
 • Sykkel og turstier
 • Grimstad taxi båt kan bestilles for turer på sjøen.
 • Badebåten har «hopp av og på»-turer fra Grimstad sentrum til flere av øyene i skjærgården.
 • Kort vei til sentrum med restauranter og shopping.

 

Smittevern og ansvarsfordeling:

Denne sommeren blir annerledes på mange måter, men vi skal gjøre vårt for at dere skal føle dere trygge når dere er hos oss. Vi vil derfor gjøre en del tiltak for at våre fasiliteter møter kravene fra vår regjering, og håper dere alle er med og bidrar til felleskapet:

 • Ved alle naturlige treffpunkter vil vi sette ut Antibac, men ta gjerne med egne.
 • Alle felles arealer som sanitæranlegg, resepsjon, kiosk og oppholdsrom vil vaskes to ganger om dagen og/eller ved behov. Gi gjerne beskjed i resepsjonen ved behov.
 • Alle dørhåndtak i ferdselsområder vil vaskes to ganger om dagen.
 • I alle internat vil fellesområdene vaskes 2 ganger om dagen, vi går ikke inn på utleide rom, her må gjestene selv stå for ønsket nivå av orden. Vi bytter altså ikke sengetøy/håndklær i leieperioden, men vi vil legge til rette for at gjestene selv kan gjøre enkelt renhold, og det vil være mulig og bytte håndkle ved behov ved å henvende seg i resepsjonen
 • Det vil bli satt opp egne søppelkasser ved vært internat, gjestene må selv ta med søppel ut fra rom i leieperioden. For campingen vil det settes opp søppelstasjoner og tømmestasjon, info får du ved ankomst.
 • Det oppfordres og overholde «1meters»-regelen til enhver tid, både blant gjester og personell. For familier gjelder ikke dette, men ta hensyn til alle andre besøkende og ansatte.
 • Vi har dessverre ikke noen spisesal tilgjengelig i sommer, men vil sette opp et stort telt med bord og benker ute, med Antibac tilgjengelig. Bord og benker vaskes etter behov.
 • Vi tar ikke imot kontanter, kun Vipps og bankkort!
 • Vask hendene før du forlater rommet.
 • Vask hendene når du kommer inn på rommet
 • Skift håndklær ved behov (nye fås i resepsjonen)
 • Tømme søppel ved behov (Kastes i dunker på utsiden av bygget)
 • Ta gjerne av dyne/putetrekk og laken ved avreise og legg det på gulvet sammen med håndklærne.