Big Event

Arrangementer

Hva skal du arrangere?

Vi har lokaler tilpasset alt fra 6 personer og helt opptil 1500 personer! Med et særs bra kjøkken og en dyktig stab så streber vi alltid etter den beste løsningen for ditt arrangement. Er du ute etter noe spesielt, så ta gjerne kontakt med oss! 

Konferanse

Liten konferanse med 6 personer eller stor fagdag med 1000 deltakere? Vi har lokalene!

For mindre konferanser / fagdager benyttes et av møterommene. Ved flere deltakere benyttes primært Hovedsalen. Ved mer enn 300 deltakere tar vi storstuen Normisjonshallen i bruk.

Kaffe/te, isvann og gratis parkering er alltid inkludert i prisen.

Priser fra 100,- per pers. For booking, send oss en mail eller ta kontakt på Facebook.

Festival og sommerstevne

Ønsker du den gode stemningen, stappfull camping og sommerglade festivaldeltakere? Alt det må du ordne selv, men vi har glimrende utgangspunkt for at du/dere skal få det til!
BIG Forum har en spisset kompetanse på ideelle- og kristne festivaler / sommerstevner og kan tilby Norges kanskje beste stevneområde!

Normisjonshallen er ferdig rigget med full scenerigg og sitteplasser opptil 1500 personer, maten står klar i matsalen og det er nesten garantert sol hver dag.

Norkirken med sine rom egner seg godt som hovedsal for mindre forsamlinger (100-300 personer) eller for ungdom/barneopplegg. Hovedbygget benyttes som matsal, undervisning, sovesal o.l.

Ta kontakt hvis du har lyst til å se området, eller ønsker et tilbud for ditt arrangement.

Messer

Med lokaler på totalt over 3000m2 med store grøntområder og asfalterte uteareal kan vi tilby gode lokaliter for både mindre og større messer!
Vi ligger midt mellom Arendal og Kristansand, har god parkering og har kort ankomst fra E18 (3 min).

Normisjonshallen (1600m2) og Norkirken Grimstad (1500m2) ligger 50 meter fra hverandre og kan alene eller i kombinasjon benyttes til messer o.l.

BIG Catering og BiG Event kan besørge alt av ønsket bespisning, drikke, logistikk, aktiviter ++

Velkommen!

Selskap

Vi har selskapslokaler for 40 personer til 300 personer!

Ønsker du full pakke og alt fiks ferdig eller vil du bidra med noe selv? Vi har mulighetene slik at du får velge. Både Lillesal, Ungdomssal, Hovedsal, Matsalen og Håøya har ulik kapasitet og kvaliteter.

Mat, drikkevarer og kake ordner BiG Catering med eller uten servitører.

Med god parkering, flotte lokaler og jevnt over god plass kan gjester og vertskap slappe av og nyte dagen. Uteområdet egner seg godt til barna i pausen, og kanskje et aktivt pauseinnslag for gjestene?

Minnesamvær

For minnesamvær eller lignende sammenkomster har vi fine lokaler for inntil 300 personer
Vi tilbyr ferdige løsninger som kan tilpasses behov og ønsker.

#1 Minnesamvær med snitter og kake – 290,- per kuvert
Inkluderer oppdekking med enkel hvit blomsterdekorasjon, snitter, kake og kaffe. Inntil 4 timer.

#2 Minnesamvær med varmmat – Pris på forespørsel
Inkluderer oppdekking med enkel hvit blomsterdekorasjon, varmmat etter avtale, kake og kaffe.

Det er muligheter for oppbevaring og klargjøring av egne kaker. Det er god parkering og enkel adkomst. Lillesalen brukes primært til minnesamvær, men om man er mer enn 90 personer kan Hovedsal benyttes alene eller i kombinasjon med Lillesal.

Bryllup

Ønsker du full pakke og alt fiks ferdig eller vil du bidra med noe selv? Vi har mulighetene slik at du får velge. Lillesalen og Matsalen brukes mest til bryllup og har ulik kapasitet og kvaliteter.

Mat, drikkevarer og kaker ordner BiG Catering med eller uten servitører.

Med god parkering, flotte lokaler og jevnt over god plass kan gjester og vertskap slappe av og nyte dagen. Uteområdet egner seg godt til barna i pausen, og kanskje et aktivt pauseinnslag for gjestene?