Big Event

Arrangementer

Hva skal du arrangere?

Vi har lokaler tilpasset  opptil 1500 personer! Med et særs bra kjøkken og en dyktig stab så streber vi alltid etter den beste løsningen for ditt arrangement. Er du ute etter noe spesielt, så ta gjerne kontakt med oss! 

Festival og sommerstevne

Ønsker du den gode stemningen, stappfull camping og sommerglade festivaldeltakere? Alt det må du ordne selv, men vi har glimrende utgangspunkt for at du/dere skal få det til!
BIG Forum har en spisset kompetanse på ideelle- og kristne festivaler / sommerstevner og kan tilby Norges kanskje beste stevneområde!

Normisjonshallen er ferdig rigget med full scenerigg og sitteplasser opptil 1500 personer, maten står klar i matsalen og det er nesten garantert sol hver dag.

Norkirken med sine rom egner seg godt som hovedsal for mindre forsamlinger (100-300 personer) eller for ungdom/barneopplegg. Hovedbygget benyttes som matsal, undervisning, sovesal o.l.

Ta kontakt hvis du har lyst til å se området, eller ønsker et tilbud for ditt arrangement.

Messer

Med lokaler på totalt over 3000m2 med store grøntområder og asfalterte uteareal kan vi tilby gode lokaliter for både mindre og større messer!
Vi ligger midt mellom Arendal og Kristansand, har god parkering og har kort ankomst fra E18 (3 min).

Normisjonshallen (1600m2) og Norkirken Grimstad (1500m2) ligger 50 meter fra hverandre og kan alene eller i kombinasjon benyttes til messer o.l.

BIG Catering og BiG Event kan besørge alt av ønsket bespisning, drikke, logistikk, aktiviter ++

Velkommen!

Bryllup

Ønsker du full pakke fiks ferdig? Eller ønsker du å sette ditt eget preg på bryllupet?  Vi har mulighetene slik at du får velge. Hovedsalen brukes mest til bryllup og har ulik kapasitet og kvaliteter.

Mat, drikkevarer, kaker og servitører ordner BiG Catering og Event.

Med god parkering, flotte lokaler og jevnt over god plass kan gjester og vertskap slappe av og nyte dagen. Uteområdet egner seg godt til barna i pausen, og kanskje et aktivt pauseinnslag for gjestene?